Top latest Five ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ Urban news

Wiki Article

Παρά τη δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με εμάς. Οι ακόλουθοι τρόποι σας δείχνουν σε πως μπορείτε να προσεγγίσετε στις αποθήκες μας, πως μπορείτε να παραλάβετε την παραγελια σας ή αλλιώς πως μπορεί να γίνει η αποστολή.

Με το πέρας των εργασιών αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία τους. Εκτελέστηκαν δοκιμές στα αντλιοστάσια και στις εγκαταστάσεις με απόλυτη επιτυχία και εν συνεχεία οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε χρήση.

Ηλεκτρικοί πίνακες για την εκκίνηση των αεροσυμπιεστών

Αντλιες καυσιμωνΑντλίες υγρού δακτυλίου, αυτόματης αναρρόφησης με δυνατότητα αντιστροφής ροής, κατάλ..

ΣΥΜΠ-ΕΞΟΛ-ΣΕΤ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΕΞΩΛΚΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Δεξαμενές δοσομέτρησης κατασκευασμένες πρώτης ποιότητας, μεσαίας/μεγάλης πυκνότητας και υπεριώδους αντίστασης πολυαιθυλενίου χρησιμοποιώντας την μέθοδο της περιστροφικής διαμόρφωσης η οποία παρέχει ένα πλήρως ομογενοποιημένο δοχείο.

Η συσκευή τους είναι ένας εύκαμπτος σωλήνας ή άλλος τύπος εύκαμπτου σωλήνα που τοποθετείται σε στρογγυλό σώμα. Ένας ρότορας στον οποίο έχουν προσαρτηθεί έκκεντρα περιστρέφεται στο περίβλημα και πιέζει τον εύκαμπτο σωλήνα στο εσωτερικό του τοίχωμα. Το υγρό αναρρόφησης κινείται μεταξύ των εκκέντρων συμπίεσης και ωθείται στο άκρο εξόδου με κάθε περιστροφή, και όταν ο εύκαμπτος σωλήνας εκτονώνεται, επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα αναρρόφησης, το οποίο συνεχίζει την είσοδο υλικού στην αντλία.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ/ ΑΝΤΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Kλαδευτικά συγκροτήματα αέρος βενζινοκίνητα gga ιταλίας με επιταχυντή

Μπορείτε απο εδώ να μεταβείτε στην εξυπηρετηση πελατών.

ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν ανώτερα ανθεκτικά στη διάβρωση εξαρτήματα 

ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΥΞΗΣ

Χάρη στο καινοτόμο μαγνητικό σύστημα κίνησης,μειώνει τους κινδύνους 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΑΥΞΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ check here ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ,ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Report this wiki page